Tarih: 29.07.2020 22:17

BAŞKAN ÖMER GÜLER 'YENİ SEZON´A YENİ BİR HEYECANLA GİRİYORUZ'

Facebook Twitter Linked-in

 

Geçtiğimiz sezon İstanbul Süper Amatör Lig´i 4. sırada tamamlayan İstanbul Süper Amatör lig ekiplerinden Gaziosmanpaşaspor´da Teknik direktörleri Ali Canan Turan´ın raporu doğrultusunda iç ve dış transfer çalışmalarına devam ediyor. Yeşil Kırmızılı ekibin Başkanı Ömer Güler, hedeflerinin yeni sezonda profesyonel lig olduğunu altını çizdi.

Şampiyon olacak bir kadro kurmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Güler, ´İyi bir takım kurarak Gaziosmanpaşaspor´u ´ Bölgesel Amatör Lig ve daha sonra 3. Lig´e çıkarmaya çalışıyoruz'diye konuştu.

Ömer Güler,Bayramdan sonra çalışmalara başlayacaklarını sözlerine ekledi.Öte yandan Kazım Karabekir Mevlana Mahallesinde yapımı süren Gaziosmanpaşaspor Stadında çalışmalar hızla devam ediyor. Stadta incelemelerde bulunan Başkan Ömer Güler önümüzdeki sezon açılması planlanan tesislerle ilgili fikir alışverişinde bulundu, tribündeki çalışmaları anlattı, sahanın Türkiye´deki bir çok stadyumdan daha iyi durumda olduğunu ifade etti. Normal şartlar altında 2021 -2022 sezonunda tamamlanması hedefleniyor.

/resimler/2020-7/29/2239340798306.jpg

 

Başkan Güler, Büyük Şehir Belediyesi, Gaziosmanpaşa Belediyesi ve İlçemizde bulunan Siyasi Partilerin yoğun çalışmaları nedeniyle Gaziosmanpaşa Stadının bir dahaki sezon tamamlanmasıyla birlikte, ilçemizde yıllardan bu yana adeta kangren sorunu haline gelen stad konusu da ortadan kalkmış olacak'dedi.

Bu arada Tüm dünyada ve ülkemizde yayılan korona virüs (Covid-19) nedeniyle alınan tedbirler kapsamında verilen aradan sonra Gaziosmanpaşaspor Kulübü´nde Yaz Spor Okulları yeniden faaliyetlerine kaldıkları yerden devam etmeye başladı.

Geleceğin futbol yıldızlarını kazandırmayı hedefleyen Yeşil Kırmızlı Kulüp, büyük ilgi gören ve 4 haziranda başlayacak futbol okullarına yeni dönem kayıtları almaya başladı. Korona virüsünden dolayı yaklaşık 5 aydır çocuklarından uzak kaldıklarını belirten Gaziosmanpaşaspor Kulübünün başarılı başkanı Ömer Güler, tecrübeli eğitmenlerimiz haftalık programlar halinde yaz tatili süresince devam edecek. Bu süreç sonunda gerekli her türlü tedbir ve önlemi alarak GELECEĞİMİZ SENSİN ve BİZ BU FORMA İLE BÜYÜYECEĞİZ sloganıyla yola çıktığımız oyuncularımızla ve değerli aileleriyle daha güçlü şekilde kaldığımız yerden devam edeceğiz.

4 Ağustos´ta başlayacak Yaz spor okulu kursuna katılmak isteyenler : 0535 780 21 59 numaradan müracaat edebilecekler. Gaziosmanpaşaspor Başkanı Ömer Güler tüm camianın Kurban Bayramını da kutlayarak hayırlara vesile getirmesini sözlerine ekledi.

Haber:Erol EFTEKİN

Tek Rumeli TV Spor Servisi

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —