GAZİOSMANPAŞASPOR DİVAN İCRA KURULU ACİLEN TOPLANDI

 GAZİOSMANPAŞASPOR DİVAN İCRA KURULU ACİLEN TOPLANDI

İstanbul Süper Amatör ligde mücadele eden Gaziosmanpaşaspor Kulübünde Divan İcra Kurulu üyelerinin gerçekleştirdiği toplantıda, geçtiğimiz günlerde vefat eden Divan İcra kurulu başkanı Merhum Selahattin Yıldız´ın yerine Divan İc

 

Gaziosmanpaşaspor Kulüp lokalinde yapılan toplantıda Remzi Çilingir, Ömer Özgül, Alaattin Gülhan, İsmail Birol, Erdoğan Akyıldız, Abdülaziz Hafız´dan oluşan, İcra kurulu üyeleri yeni başkan olarak Muhittin Kurtuluş´u seçti. Muhittin Kurtuluş başkanlığındaki yönetim ileriki günlerde toplanarak görev bölümünü oluşturacak.

Gaziosmanpaşaspor Kulübü Başkanı Ömer Güler´in de katıldığı toplantıda geçtiğimiz dönemler yaşanan olumlu ve olumsuz olaylar ele alınırken geçmişi unutup geleceğe yeni bir sayfa açılması gerektiği vurgulandı.

Toplantı sonrası bir açıklama yapan İcra kurulu yeni başkanı Muhittin Kurtuluş, öncelikle hayırlı olsun dileklerinde bulunarak “Camiamıza buradan saygılarımı sunuyorum. Uzun yıllar kulübümüzün çeşitli kademelerinde görev aldım. Bugün arkadaşlarım Teveccüh göstererek beni başkan seçtiler. Hepsine teşekkür ederim. Bundan sonra kulübümüzün kayıplarını giderebilmek için Ömer Başkanla birlikte yoğun bir mesai harcayarak inşallah muvaffak olup kulübümüzü eski günlere döndürürüz” dedi.

Gaiosmanpaşaspor Kulübü Başkanı Ömer Güler ise sözlerine Merhum Selahattin Yıldızı rahmetle anarak başladı. Ömer Güler”Muhittin Başkanın dediği gibi yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Bundan sonra herkesi kucaklayarak eski günlere dönüş yapmak istiyoruz. Kırgınlıklara son vermek için gerekenleri hep beraber yapacağız” şeklinde konuştu.

Haber: Erol EFTEKİN

           Tek Rumeli TV Spor Servisi

Biz de www.bizdehaber.com.tr ekibi olarak yeni Divan Kurulu Başkanı Muhittin Kurtuluş´ u tebrik eder açılan yeni sayfada başarılarının devamını dileriz.

 

 

 

 



BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ 23 NİSAN’DA HATAY’DA
Bayrampaşa’da ‘Sineksiz Yaz’ İçin İlaçlama
Büyükçekmeceli Judocular Kuşak Sınavını Başarıyla Geçti
SEVENLERİ UNUTMUYOR AŞIK DAİMİ 41 YILDIR ANILIYOR
BUGÜN 23 Nisan NEŞE DOLUYOR İNSAN"
Millet Egemenliğinin Yıl Dönümü 23 Nisan…
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Gönüllerince Kutladılar
KADINLARA ÖZEL KENDİNİ KORUMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ
Prof. Dr. Haydar Baş Vefatının 4. yıl Dönümünde Tüm Yurtta ve Dünyada Çeşitli Noktalarda Düzenlenen Programlarla Anıldı.