SELAHATTİN YILDIZ SON YOLCULUĞUNA DUALARLA UĞURLANDI

 SELAHATTİN YILDIZ SON YOLCULUĞUNA DUALARLA UĞURLANDI

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Divan Kurulu üyesi, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği eski Genel Başkanı, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi, Gaziosmanpaşaspor kulübü kurucularından, Türkiye Atletizm Federasyonu eski Genel Sekreteri ve ?

 

 
Beşiktaş Kulübü´nün bayrağıyla da sarılan , Selahatttin Yıldız´ın cenazesi Gaziosmanpaşa Merkez Cami´nde kılınan cenaze namazının ardından Zeytinburnu´ndaki Kozlu Mezarlığı´na defnedildi.
 
İstanbul´da 90 yaşında hayatını kaybeden Yıldız´ın cenazesine Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, eski bakan ve milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, 500 Evler Spor Kulübü Başkanı ve Gaziosmanpaşa Belediye Bşk. Yrd. Mustafa Koral,
/resimler/2020-6/22/2027058984799.jpg
 
Gaziosmanpaşaspor Kulübü başkanı Ömer Güler, eski ve yeni bazı yöneticiler, İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Harun Çapur, CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Hakan Bahçetepe, İyi Parti MYK Üyesi Ayhan Bölükbaşı, Gaziosmanpaşa Rumeli Pletformu Başkanı Nurgün Güngören ve yönetim kurulu üyeleri,Tek Rumeli Tv Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Baykal´ın yanı sıra çok sayıda eş dost ve akrabaları katıldı.
 
Erol EFTEKİN /TEK RUMELİ TV SPOR SERVİSİ
 
 


BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ 23 NİSAN’DA HATAY’DA
Bayrampaşa’da ‘Sineksiz Yaz’ İçin İlaçlama
Büyükçekmeceli Judocular Kuşak Sınavını Başarıyla Geçti
SEVENLERİ UNUTMUYOR AŞIK DAİMİ 41 YILDIR ANILIYOR
BUGÜN 23 Nisan NEŞE DOLUYOR İNSAN"
Millet Egemenliğinin Yıl Dönümü 23 Nisan…
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Gönüllerince Kutladılar
KADINLARA ÖZEL KENDİNİ KORUMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ
Prof. Dr. Haydar Baş Vefatının 4. yıl Dönümünde Tüm Yurtta ve Dünyada Çeşitli Noktalarda Düzenlenen Programlarla Anıldı.