Tarih: 10.03.2020 19:27

20 Günde Konuşma Dilini İngilizceye Dönüştür

Facebook Twitter Linked-in

 

Günlük hayatta yabancı dil öğrenimini kolaylaştıracak kitap, 2000 kelimeyle başlangıç seviyesinde İngilizce konuşmayı okuyuculara daha hızlı sunuyor.

İngilizce öğreniminde yaptığımız en büyük hatalardan biri pratik eksiklikten kaynaklanan yabancı kelime bilmemek olabilir. Öğrenimin uzunluğu yabancı dil de işe yarayan bir seçenek olmayabilir. Günlük hayatta en çok şikayet edilen şehir hayatın yarattığı zamansızlık olunca gün daha çok değerleniyor. En çok ihtiyacımız olan İngilizceyi zamandan tasarruf ederek öğrenmemize imkan yaratabiliriz. Böylelikle ister işte, ister evde, ister yolda kolayca İngilizce öğrenilebilir.

20 Günde Konuşma Dilini İngilizceye Dönüştür

Emin Gulu, pratik evrensel gramer metoduyla yazdığı kitabında İngilizce öğrenmek isteyenlere kısa ve kolay bir yol sunuyor. Böylelikle günlük hayatımızda sıkça kullandığımız 2000 kelimeye yer vererek İngilizce konuşabilmeyi sağlıyor. Kitap başlangıç seviyesinden başlayarak ileri seviye İngilizce´ye kadar öğretmeyi hedefliyor. 25 dil bilen Emin Gulu, cümle üretimini otomatikleştiren pratik bir yol sunarak günlük hayatta İngilizce konuşmayı öğretiyor. Kitaptaki bilgileri her an her yerde pratik yaparak kısa sürede kalıcı hale getirebilirsiniz.

25 Dil Konuşan Dil Bilimci ve Yazar Emin Gulu

20 Günde İngilizce

2000 Kelime

Pratik Evrensel Gramer Metodu

guluyayincilik@gmail.com

www.emingulu.com

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —