Tarih: 03.04.2018 00:07

4 YILDIR BİTKİSEL HAYATTA OLAN KENAN IŞIK İÇİN ALMANYA DA UMUT OLAMADI

Facebook Twitter Linked-in

 

ALMANYA´DA TEDAVİ EDİLMİŞTİ

Çarpmanın ardından Amerikan Hastanesi´ne kaldırılarak ameliyata alınan Kenan Işık 3,5 saatlik operasyonun ardından yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı. Daha sonra Kenan Işık´ın tedavisine Almanya´da devam edilmeye başlanmıştı.

ŞİMDİLERDE EVİNDE BAKILIYOR

Ancak buradaki tedavi sürecinde de beklenen sonuç alınamadı. Şu an evinde bakılan Kenan Işık yürüyemiyor, konuşamıyor.

KENAN IŞIK KİMDİR?

Kenan Işık, 1 Ekim 1947´de Malatya´da dünyaya geldi. Devlet Demiryolları´ndan emekli bir memur çocuğuydu. İlkokulda müsamerelerden başlayarak tiyatroya yöneldi ve piyeslerde başrol aldı. Ortaokuldayken Malatya Halkevi´nde amatör tiyatro yapmaya başladı. Ankara´da liseyi okurken Meydan Sahnesi´ne girdi. 17 yaşında profesyonel tiyatrocu olan Kenan Işık, Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü´nden mezun oldu.

Kenan Işık 1972´de Devlet Tiyatrosu sanatçısı oldu. Onlarca oyun yazdı, sahneye koydu. Oyuncu, yazar, yönetmen ve seslendirme sanatçısı olarak 30´un üzerinde ödül aldı. Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yaptı.

Dadı dizisi, Hanımın Çiftliği, Sızı, Süper Baba, Sıcak Saatler, Yeşil Işık gibi filmlerde rol alan Kenan Işık, ´Kim Beş Yüz Bin İster?´ yarışma programıyla daha da tanınan bir isim oldu. Evli olan Kenan Işık, 2 çocuk babasıdır.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —