BAŞAKŞEHİR´DE 'SİZE GELDİK' ETKİNLİKLERİ

BAŞAKŞEHİR´DE

Başakşehir Belediyesi, “Size Geldik” projesiyle ilçe genelindeki sitelerde etkinlikler düzenliyor. Etkinliklerde BAKMER´in uzman diyetisyenleri kadınlara hizmet verirken, çocuklar ise maske, sosyal mesafe kurallarına uyarak boyama etkinlikle

 

 
Başakşehir Belediyesi, komşuluk ilişkilerini geliştirmek ve Başakşehirlilerle bir araya gelmek için “Size Geldik” projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında ilçe sınırı içerisindeki sitelerde hafta içi her gün 11.00 - 15.00 saatleri arasında etkinlikler düzenlenecek.


BAKMER´in uzmanları hizmet verdi

İlk etkinlik Kayaşehir 2. Bölge Oltu sitesinde gerçekleşti. Site bahçesinde düzenlenen etkinlikte korana virüs tedbirleri de elden bırakılmadı. Alana girişte ateş ölçümü yapıldı. Maske ve sosyal mesafenin dikkat edildiği etkinlikte BAKMER´e bağlı uzman diyetisyenler ziyaretçileri ücretsiz hizmet verdi. Diyetisyenlerin yanı sıra ziyaretçilerin cilt ve saç analizleri de gerçekleştirildi. Öte yandan çocuklar için kurulan çadırda boyama etkinliği düzenlendi.


Geri dönüşümden elde edilen hediyeler verildi

Etkinlik alanındaki geri dönüşüm çadırında bilgilendirilen vatandaşlara geri dönüşümden elde edilen; atık pil kutusu, şapka, saat, bez çanta, boyama kitabı, boy cetveli, pil kitabı ve bez çanta hediye edildi. Alana giren çocuklara Başakgiller çıkartmalı maskeler dağıtıldı. Etkinlikte Başakşehir Belediyesi tarafından geliştirilen ve şehrin anahtarı olarak tanımlanan Başakşehirli mobil uygulaması da site sakinlerine tanıtıldı.

 

 



BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ 23 NİSAN’DA HATAY’DA
Bayrampaşa’da ‘Sineksiz Yaz’ İçin İlaçlama
Büyükçekmeceli Judocular Kuşak Sınavını Başarıyla Geçti
SEVENLERİ UNUTMUYOR AŞIK DAİMİ 41 YILDIR ANILIYOR
BUGÜN 23 Nisan NEŞE DOLUYOR İNSAN"
Millet Egemenliğinin Yıl Dönümü 23 Nisan…
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Gönüllerince Kutladılar
KADINLARA ÖZEL KENDİNİ KORUMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ
Prof. Dr. Haydar Baş Vefatının 4. yıl Dönümünde Tüm Yurtta ve Dünyada Çeşitli Noktalarda Düzenlenen Programlarla Anıldı.