Tarih: 18.10.2020 23:11

BAŞKAN AYDINER, KORONAVİRÜS DENETİMİNDE

Facebook Twitter Linked-in

 

Zabıta ekipleriyle birlikte pazar yerlerinde gerçekleştirilen denetimlere katılan Başkan Atila Aydıner, vatandaşlarla sohbet etti ve kurallara uymanın önemini anlattı.

İçişleri Bakanlığı´nın genelgesinin ardından Bayrampaşa´da zabıta ekipleri pazar yerlerinde ve sokaklarda sosyal mesafe, maske ve hijyen denetimi yaptı. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner de, Yıldırım Mahallesi Cuma Pazarı´nda gerçekleştirilen denetimlere katılarak, vatandaşlarla sohbet etti ve kurallara uymanın önemini anlattı.

/resimler/2020-10/18/2318417676151.jpg

Maske, mesafe ve temizlik üçlüsünün virüs ile mücadelede en önemli tedbir olduğunu belirten Başkan Aydıner,  “Ülke olarak, tüm dünyayı tehdit eden bir salgınla mücadele içindeyiz. Bu mücadeleye 7´den 70´e hepimizin katılması, destek olması gerekiyor. Aksi durumda virüsün yayılmasına zemin hazırlamış oluruz. Kurallara uymamız, kendimiz, sevdiklerimiz ve milletimiz için büyük önem arz ediyor. O nedenle lütfen maskemizi takalım, fiziki mesafemizi koruyalım ve kişisel temizliğimize özen gösterelim. Canımızı ve ‘canlarımızı´ riske atmayalım. Bu süreçte kurallara uyan Bayrampaşalı hemşehrilerime gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —