BECERİKSİZLİKLERİNİ MEDYA İLE ÖRTBAS EDİYORLAR

BECERİKSİZLİKLERİNİ MEDYA İLE ÖRTBAS EDİYORLAR

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan, Sultangazi Belediyesi´nin ulusal medyalarda da yer alan ‘Ana caddeler ile birlikte sokak aralarında biriken karları kamyonlara yükleyerek günde 150 Kamyon karı Alibeyköy Barajına dökere

 

BECERİKSİZLİĞİ MEDYA İLE ÖRTBAS EDİYORLAR

Çok yetersiz araç parkuruna sahip olmasına rağmen yoğun kar yağışına hazırlıksız yakalanan belediye yönetimİ,  beceriksizliklerini örtbas etmek için günde ‘150 kamyon kar taşıyoruz´ iddia etmelerine karşı bizde  Sultangazi halkı olarak diyoruz ki 5 kamyonla günde 150 sefer nasıl yaptınız? lütfen bunu açıklayın halk olarak bizde sizi alkışlayalım diye konuştu.

/resimler/2021-2/21/2252524535339.jpg

4 MAHALLE YE HİZMET VARDA, 11 MAHALLEYE YOK MU?

Yapılan röportajda 100 ila 150 kamyon arası kar taşıdıklarını iddia eden belediye yetkilisi,´Sadece Alibeyköy barajına yakın Gazi ve Habipler bölgelerinde kar  taşıdıklarını söyleyerek  belediyenin diğer mahallere hizmet vermediğini teyit etmiş oldu.  Bingöl Belediyesi´nin günde 60 kamyon kar taşıdığını ilan etmesine karşın Sultangazi Belediyesi´nin 150 kamyon taşıdığını iddia etmesi halkın aklıyla dalga geçme anlamı taşıdığını söyleyen Başkan Altan, konunun takipçisi olacaklarını ifade ederek kar taşıma işinde sayının abartılmasını çok masum bir açıklama olmadığını söyledi.

/resimler/2021-2/21/2255039694369.jpg

 4 GÜNDE 600 KAMYON KAR NEREDEN TOPLANDI?

Sultangaziye yağan karın miktarının belli olduğunu  söyleyen Başkan Altan, Birkaç metre kar yağan doğu illerinde bile bu kadar kar toplanamazken, topu topu dört gün ara ara yağan ve gündüzleri açan güneşle eriyen karı toplayıp günlük 150 kamyona yüklemek için 24 saat çalışılması, 15 kamyon ile  x 10 sefer, 15 kepçe ile yüklemenin gerektiğini kaydetti. Mevcut imkanlarıyla bunun mümkün olamayacağını ileri süren Altan, ‘Belediye yönetiminin kamuoyuna bir takım üç bilinmeyenli denklemi açıklamaları gerekiyor´ diye konuştu.


 



BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ 23 NİSAN’DA HATAY’DA
Bayrampaşa’da ‘Sineksiz Yaz’ İçin İlaçlama
Büyükçekmeceli Judocular Kuşak Sınavını Başarıyla Geçti
SEVENLERİ UNUTMUYOR AŞIK DAİMİ 41 YILDIR ANILIYOR
BUGÜN 23 Nisan NEŞE DOLUYOR İNSAN"
Millet Egemenliğinin Yıl Dönümü 23 Nisan…
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Gönüllerince Kutladılar
KADINLARA ÖZEL KENDİNİ KORUMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ
Prof. Dr. Haydar Baş Vefatının 4. yıl Dönümünde Tüm Yurtta ve Dünyada Çeşitli Noktalarda Düzenlenen Programlarla Anıldı.