Tarih: 18.10.2019 15:18

DÜŞLER DÜNYASI VİZYON58 TV´DEN MEHMETCİK´E SELAM GÖNDERDİ

Facebook Twitter Linked-in

 

16 Ekim 2019 Çarşamba günü Vizyon 58 televizyonunun Şirinevler deki stüdyolarına konukların yanı sıra Düşler Dünyası Topluluğu´undan sanatçı, ozan ve şairlerden oluşan kalabalık bir izleyicinin katılımıyla yapıldı.

Program Neşe Bakay ve Serhat Koyun´un güzel sunumlarıyla başladı. Program da konuşma yapan Düşler Dünyası Kültür Sanat Topluluğu Başkanı şair İsmail Aydoğmuş “Sınır ötesi harekatla ilgili Mehmetçiklerimizin yanında olduklarını hatırlatarak şair ve ozanların ülkemizin birlik ve beraberliğini sağlamadaki önemine dikkat çekerek” şiirlerini paylaştı. Programda Düşler Dünyası sanatçılarından Volkan Dilek de çoğunluğu değerli ozanımız Neşet Ertaş´tan olmak üzere türküler paylaştı. Değerli sanatçı Neşe Bakay türküsünü okuduğu askerin acı hikayesini paylaşarak izleyenleri hüzünlendirdi. Güzel memleket gurbet kokan türküler dile getiren Serhat Koyun´un türküleri de dinlenmeye değer türkülerdendi.
İzleyenlerden tam not alan programcılara ve Vizyon Tv yönetimine türkülere yer ayırdıkları için teşekkür edilerek program sonlandı. Fotoğrafların çekildiği program sonrası sanatçılardan bir grup semtte çay içip halkla sohbet ettiler.

Konuk Sanatçılar: Ali Gündüz (Alo Afiş) Ali Gürz, Aylin Dönmez, Cemal Ağcakaya ve eşi Cemile Ağcakaya, , Cemal Tekkeşinoğlu, Cevdet Ergün, Cuma Soylu ve eşi Nurten Soylu, Ozan Garip Yadigar ve eşi Arzu hanım, Gülçiçek Tanrıverdi, Gülşen Aygün, Habip Özkilislioğlu, Hilmiye Kılıçarslan, Hüseyin Demir, Hüseyin Özperçin, Muhammet Ali Civcik, Rahibe Atıcı, Resul Civcik, Süleyman Türkyılmaz ve eşi, Şengül Yıldırım, Şükrü Altınel, Ümit Can İlhan, Yahya Aslandaş, Yakup Kalmış.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —