Tarih: 03.04.2020 16:57

Eyüpsultan Güvercinlerinin Rızkı Antalya´dan Geldi

Facebook Twitter Linked-in

 

Eyüpsultan´a gelen ailelerin çocuklarına yem attırmadan ayrılmadığı, merhameti öğrettikleri Eyüpsultan´ın meşhur güvercinlerinin rızkı bu kez Antalya Kemer´den geldi.

Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü´ne bir koli kendi mahsulü olan buğday ve bir mektup gönderen gönderen Antalyalı hayırsever Mehmet Ural, mektubunda  “Size Burdur´daki kendi tarlamda yetişen buğdayları gönderiyorum. Sizlerden ricam Eyüpsultan´daki güvercinlere bu buğdayları verirseniz çok sevirim. Görevinizde başarılar dilerim. Allah´a emanet olun, saygı ve saygılarımla” dedi.

Mehmet Ural´ın bu isteği Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli tarafından anında yerine getirildi ve Eyüpsultan Meydanı´nda bulunan güvercinlere Ural´ın gönderdiği buğdaylar dağıtıldı.

Koronavirüs nedeniyle insanların sokağa çıkamayacağını düşündüğü için, elindeki buğdaydan göndermek istediğini dile getiren Mehmet Ural “Eyüpsultan´a daha önce birkaç kez geldim. Eyüpsultan´daki güvercinler aklıma geldi. İnsanlar sokağa çıkamadığı için şimdi o güvercinlere yem atan yoktur diye düşünüp, kendimce faydalı bir iş yapmak istedim” açıklamasını yaptı.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —