GAZİOSMANPAŞASPOR KULÜBÜ BAŞKANI ÖMER GÜLER´İN 'FUTBOL AŞKI'

GAZİOSMANPAŞASPOR KULÜBÜ BAŞKANI ÖMER GÜLER´İN

Gaziosmanpaşaspor Kulübü başkanı Ömer Güler, futbola olan aşkıyla örnek oluyor. 1971 doğma büyüme Gaziosmanpaşalı olan evli ve 2 çocuk babası Güler,Boşnak kökenli bir ailenin evladı.

 

Ömer Gülerin, İçindeki futbol sevgisi tüm olumsuzluklara rağmen kendini bırakmıyor. Kulübün tüm olumsuzluklarına karşın futbol ve spor onun yaşam tarzı olmuş. Ancak gençlere verdiği emekler tüm çilesini ve yorgunluğunu unutturuyor.Gençlik yıllarından beri camianın içinde olan Gaziosmnpaşa stadının dozunu toprağını yutan tribünlerde takımına destek veren , Yeşil Kırmızılı ekibin zor günlerinde taşın altın eline koyan 2.LİG ,3.LİG ,BAL LİGİ ve Amatör kümede takıma sahip çıkan Güler,koyu bir Beşiktaşlı taraftar Ömer Güler aynı zamanda Gaziosmanpaşa Beşiktaşlılar derneği başkanlığını da yürütüyor. ÖTE YANDAN KULÜBÜN ÖNÜNÜ AÇABİLMEK AMACIYLA KONGRE KARARI ALINDI Ömer Güler başkanlığındaki Yeşil kırmızılı yönetim İlçede bulunan 'liyakat' sahibi iş adamlarının kongre ile ilgili talepleri olması nedeniyle Riyasetin öngördüğü şekilde kulübün önünü açabilmek amacıyla daha güçlü bir yönetim için 20-27 Kasım tarihlerinde kongre karalı aldığını açıkladı.
 
 
 
 
 Haber: Erol EFTEKİN
Tek Rumeli TV Spor Servisi
 


BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ 23 NİSAN’DA HATAY’DA
Bayrampaşa’da ‘Sineksiz Yaz’ İçin İlaçlama
Büyükçekmeceli Judocular Kuşak Sınavını Başarıyla Geçti
SEVENLERİ UNUTMUYOR AŞIK DAİMİ 41 YILDIR ANILIYOR
BUGÜN 23 Nisan NEŞE DOLUYOR İNSAN"
Millet Egemenliğinin Yıl Dönümü 23 Nisan…
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Gönüllerince Kutladılar
KADINLARA ÖZEL KENDİNİ KORUMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ
Prof. Dr. Haydar Baş Vefatının 4. yıl Dönümünde Tüm Yurtta ve Dünyada Çeşitli Noktalarda Düzenlenen Programlarla Anıldı.