Tarih: 21.05.2018 12:05

GAZİOSMANPAŞASPOR´DA BAŞKAN ÖMER GÜLER YENİDEN ADAY

Facebook Twitter Linked-in

 

Bal ligi takımlarından Gaziosmanpaşaspor´da 31 mayıs´ta yapılacak olan olağanüstü kongrede 2 sezondur kulüp başkanlığını başarıyla üstlenen Ömer Güler, yeniden aday olduğunu belirterek 'Bal Liginin stadü şartları malüm. Bu nedenle şu ana kadar bir aday çıkmadı Söz konusu Gaziosmanpaşaspor olunca gerisi teverruat. Bu nedenle yeniden taşın altına elimizi koyacağız.Bu kutsal göreve yeniden adayım' şeklinde konuştu.

Başkan Güler, Bir takım görüşmeler sonrası başkanlık görevine devam etme kararı aldığını belirterek, geçtiğimiz sezon teknik heyet ve futbolcuların gösterdiği özverili çalışmaları sayesinde ligi 3. Sırada bitirdiklerini belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

31 Mayısta yapılacak kongrede başkanlığa seçildiğimiz taktirde yeni sezonda Gaziosmanpaşasporu layık olduğu yere çıkarmak için elllerinden ne gerekiyorsa yapacaklarını belirten Güler; 
'Geçen sezon ekonomik sıkıntılar nedeniyle ligde kalmak için mücadele ettik. Ligde kalamazsanız gelecek yıl da hedef koyamazsınız. Biz bunu başardık ve yeni sezonda temelleri daha sağlam bir takım oluşturacağız. Gaziosmanpaşaspor´u sezon sonunda bir üst lige çıkması için elimizden geleni yapacağız. Teknik direktörümüz Akın Topgül ile yeni sezonda da devam etmek istiyoruz. Onun istekleri doğrultusunda transfere başlayacağız. Yönetimde de bazı değişiklikler yapacağız. Bizimle beraber Gaziosmanpaşaspor sevgisini yaşayacak arkadaşlara ihtiyacımız var. Bu konuda Bütün Camia bize destek vermesi gerek. Sayın Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Usta, yeni oluşacak yönetime belediyeden yönetici bazında destek vereceğini söyledi. Sevgili başkan Sağolsun gerek tesisler, gerekse saha konusunda Projeler dahilinde bizlere desteğini sürdürüyor. Ancak tesislerimizde eksikler konusunda ivedi hareket edilerek lig başlamadan bitmesi gerek” şeklinde konuştu.

Başkan Güler Yeni sezonda Yıldıztabya Stadı yıkıldığı taktirde maçlarını Esenler veya Bayrampaşa Hidayet Türkoglu tesisilerinde oynamak istediklerinide sözlerine ekledi.

Tek Rumeli TV Spor Müdürü

Erol EFTEKİN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —