İSÖS Ampute Fubol Spor Kulübü Mim.Süleyman Uluocak´ ı Ziyaret Etti!..

İSÖS Ampute Fubol Spor Kulübü Mim.Süleyman Uluocak´ ı Ziyaret Etti!..

Türkiye´ de Ampute Futbolda 17 yıldır İstanbul´ da faaliyet gösteren .Ampute Türk Milli Futbol Takımına da birçok futbolcu kazandıran.Ampute Futbolun yayılmasında büyük katkıları olan, (İSÖS ) İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Süle

 

(İSÖS ) İstanbul Özürlüler Spor Kulübü´nün Yeni Başkanı Sadık BAŞ ve Yönetimi İBB ve Zeytinburnu Belediye Meclisi Üyesi Mim.Süleyman ULUOCAK´ı ziyaret edip 18 Ekim de başlayacak olan yeni sezon için yakıları hakkında bilgi verdi. 

(İSÖS ) İstanbul Özürlüler Spor Kulübü´nün Yeni Başkanı Sadik BAŞ .Yönetim Kurulu´ na yeni seçilen Rıdvan AKTAŞ, Halit ER ve Kulüp Müdürü -Basın Danışmanı Ali GÜNDÜZ İBB ve Zeytinburnu Belediye Meclisi Üyesi Mim.Süleyman ULUOCAK´ı ziyaret edip 18 Ekim de başlayacak 2020 / 2021 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Ampute futbol Ligi 2.Lig sezonu hakkında bilgi verdi.

/resimler/2020-9/12/1954456454713.jpg

Başkan Sadık BAŞ ilgilerinden dolayı Mim.Süleyman ULUOCAK´a, her zaman İSOS un yanında olduğu için teşekkür etti.
İSÖS Yönetimine yeni dahil olan Rıdvan AKTAŞ ta sporcu kardeşlerimiz ve yönetici arkadaşlarımızla beraber elimizden geleni yapmak için var güçleriyle çalışacaklarını belirti.
Yıllardır Ampute futbola gönül vermiş, bu sezon kulüp müdürlüğüne getirilen Ali GÜNDÜZ de

/resimler/2020-9/12/1956009268672.jpg

Remzi ÖZCAN Hocamızla bu yılda, mevcut kadromuza yeni arkadaşlarımızı da ekleyerek,ampute engelli bireyleri sporcu yaparak onları geçmişlerinden koparacağız dedi. GÜNDÜZ “ İSÖS İstanbul Özürlüler Spor Kulülübü´nün Ampute Futbol Süper Liglerinde oynadığı süreler destek veren sponsörlerden Reis Gıda,Uluocak Mimarlık, Avrasya Hastanesi, Zeytinburnu Merkez Telekom,Yıldız Karo, Yeşil Vadi, Alo Afiş. Koza Koleji ‘ne ve destek olan tüm kuruluşlara,TRT ve Tüm basın mensuplarına teşekkür ederek, yeni sezonda da desteklerini beklediklerini ifade etti.
Mim.Süleyman Uluocak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi Desteklerinin artarak devam edeceğini belirterek.Hayati Paylaşmak için Bence Engel Yok !.. dedi.

----------
HABER:
Ali GÜNDÜZ

 

 



BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ 23 NİSAN’DA HATAY’DA
Bayrampaşa’da ‘Sineksiz Yaz’ İçin İlaçlama
Büyükçekmeceli Judocular Kuşak Sınavını Başarıyla Geçti
SEVENLERİ UNUTMUYOR AŞIK DAİMİ 41 YILDIR ANILIYOR
BUGÜN 23 Nisan NEŞE DOLUYOR İNSAN"
Millet Egemenliğinin Yıl Dönümü 23 Nisan…
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Gönüllerince Kutladılar
KADINLARA ÖZEL KENDİNİ KORUMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ
Prof. Dr. Haydar Baş Vefatının 4. yıl Dönümünde Tüm Yurtta ve Dünyada Çeşitli Noktalarda Düzenlenen Programlarla Anıldı.