İSÖSLÜ AMPUTE FUTBOLCU HASRET, AMERİKALI ANDİ İLE EVLENDİ!..

İSÖSLÜ AMPUTE FUTBOLCU HASRET, AMERİKALI ANDİ İLE EVLENDİ!..

İstanbul Özürlüler Spor Kulübü (İSÖS) Ampute Futbolcularından Hasret Karakeçi ile Amerikalı Andi´nin ,Ümraniye Nikah Sarayı´nda kıyılan Nikah ‘da damadın şahitliğini İSÖS Başkan Yardımcısı Ali Gündüz Yaptı.

 

 


 (İSÖS) Ampute Futbolcularından Hasret Karakeçi´nin ,gönlünü kaptırdığı İstanbul Boğaziçi Üniversitesi İngilizce Öğretmenlerinden Amerikalı Andi Shields ile, Ümraniye Nikah Sarayı´nda kıyılan Nikahda, gelinin şahitliğini arkadaşı Stephanie Powe, damadın Şahitliklerini kardeşi Medine Karakeçi ve İSÖS Başkanı Ali Gündüz yaptı.

/resimler/2019-7/3/0012224986130.jpg

Nikah törenine, gelinin Annesi Sebrina Madden Shields,Babası Stephen Shields,Damadın Annesi Remziye Karakeci, Babası Seyhmus Karakeci ile gelinin Amerika´dan gelen aile yakınları- arkadaşları ve damadın arkadaşları ve akrabaları ile İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Gündüz ve Genel Kaptanı Sadık Baş katıldı.

/resimler/2019-7/3/0013039359795.jpg

Nikaha gelemeyen İSÖS İkinci Başkanı Kamil İlhan Gözel´in gönderdiği Altın hediyesi, Reis Gıda AŞ ‘nin gönderdiği altın hediyesi ve hediye paketi, Avrasya Hastanesinin Hediye Paketi ile İBB Meclis Üyesi Mim.Süleyman Uluocak ‘ın da çiçeği göze çarpanlar arasındaydı.

/resimler/2019-7/3/0014291668592.jpg

Aşkın dini ve dili olmaz diyerek engelleri de aşarak uzaklardan gelen aşkını bulan İSÖS´ün Ampute Futbolcusu Hasret Karakeçi, kıyılan nikahın ardından, aynı günün gecesi, Küçükçekmece Phoenix Restaurant´da aileler arasında dillere destan bir düğün yemeği ile mutluluğunu perçinledi. Shields ve Karakeci Ailelerinin katıldığı yemekli müzikli düğüne, İstanbul Özürlüler Spor Kulübü (İSÖS) Ampute Futbol Takımı ikinci Başkanı Kamil İlhan Gözel ve eşi Nurcan Gözel, Başkan Yardımcısı Ali Gündüz ve TSM Sanatçısı Halide Göksoy katıldı.

/resimler/2019-7/3/0015215788620.jpg

İSÖS ikinci Başkanı Kamil İlhan Gözel gecede yaptığı konuşmasında futbolcuları Hasret için hem işinde hem de futbolunda başarılı kardeşimizin mutlu gününde yanında olmak bizleri mutlu etti dedi. Gelinin babası ve kardeşlerinin yaptığı konuşmalarda duygulu anlar yaşandı.

Sanatçı Murat Yaman´ın sahne aldığı Küçükçekmece Phoenix Restaurant´daki gecede konuklardan TSM Sanatçısı Halide Aksoy ‘da şarkı ve türküleriyle katılımcılara doyumsuz bir gece yaşattı.

Haber : Ali GÜNDÜZ

 

 



BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ 23 NİSAN’DA HATAY’DA
Bayrampaşa’da ‘Sineksiz Yaz’ İçin İlaçlama
Büyükçekmeceli Judocular Kuşak Sınavını Başarıyla Geçti
SEVENLERİ UNUTMUYOR AŞIK DAİMİ 41 YILDIR ANILIYOR
BUGÜN 23 Nisan NEŞE DOLUYOR İNSAN"
Millet Egemenliğinin Yıl Dönümü 23 Nisan…
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Gönüllerince Kutladılar
KADINLARA ÖZEL KENDİNİ KORUMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ
Prof. Dr. Haydar Baş Vefatının 4. yıl Dönümünde Tüm Yurtta ve Dünyada Çeşitli Noktalarda Düzenlenen Programlarla Anıldı.