Tarih: 27.03.2019 14:20

KORAL “BENİM HEDEFİM HİÇ BİR ZAMAN MEVKİ MAKAM DEĞİL. AMACIM İLÇEME VE İSTANBUL HALKIMA VE SPORA HİZMET ETMEKTİR”

Facebook Twitter Linked-in

 

AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Meclis Listesinde 1.Sıra Kontenjan Adayı olan Korallar İnşaat Yönetim Kurulu ve Beşyüzevler Spor Kulübü başkanı spor camiasında da sevilen bir isim olan Mustafa Koral, 31 Mart yerel seçimlerine günler kala gazetecilerle bir araya gelerek yerel seçim sürecini değerlendirdi.

Yerel Gazeteciler tarafından da sevilen sayılan bir isim isim olarak anılan Mustafa Koral, akşam yemeğinde gazetecilere kendini tanıttı:

“1957 İstanbul doğumluyum. 1982 yılından itibaren İstanbul´da serbest mimarlık yapmaktayım. 1996 yılında Beşyüzevler Spor Kulübü yöneticiliğine başladım. 1997 Yılı´ndan itibaren İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu´nda kurullarda görev yapmaktayım. Burada onur kurulu üyesiyim. 2000 Yılı´ndan bu yana Beşyüzevler Spor Kulübü Başkanlığı görevi üstlenmekteyim.

Biri evli 3 çocuk babasıyım. Ticari hayatım Gaziosmanpaşa ilçesinde devam etmektedir.

Bu dönemde Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta´nın teklifi ile Belediye Meclis üyeliğine aday olduğunu belirten Koral, İnşallah 31 mart seçimlerinden sonra seçildiğim taktirde Büyükşehir ve Gaziosmanpaşa Belediyesinde Spor komisyonlarında görev alıp Gaziosmapaşa´da şu anda devam eden ve 5 yıllık büyük yatırımların bir an evvel önce bitirilme noktasında yardımcı olacağım. Bu konuda ilçeme, İstanbul´a ve tüm Türkiye´ye hizmet edip, Ak Parti´nin başarısı için tüm gücümle çalışmaya devam edeceğim' dedi 

Koral, '31 Mart seçimlerinin ülkemize milletimize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum' diye konuştu.

Biz de www.bizdehaber.com.tr ekibi olarak kendisine sonsuz başarılar diliyoruz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —