Tarih: 17.03.2020 21:30

Korona Tehdidi Eğitime Engel Olamadı

Facebook Twitter Linked-in

 

21 halk eğitim merkezinde, 20 bin kursiyerin ücretsiz olarak eğitim aldığı Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi´nin eğitmenleri planlanan ders konularını video kaydına alarak Whatsapp uygulamasıyla öğrencilerine iletiyor.

20 bin kursiyer Whatsapp üzerinden eğitim görüyor

Korona virüsü salgınına karşı Halk Akademisi kurslarına 23 Nisan 2020 tarihine kadar ara veren Büyükçekmece Belediyesi, kursiyerlerine evde eğitim imkanı sunuyor. Halk Akademisi eğitmenleri Whatsapp uygulaması üzerinden kurduğu öğrenci gruplarına video kayıtlarını günlük olarak ileterek kursiyerlere uzaktan eğitim veriyor.

/resimler/2020-3/17/2139038536983.jpg

Eğitmenler, kursiyerlerin sorduğu sorulara da yine aynı anda Whatsapp yoluyla yanıt verebiliyor.  Belediyenin uzaktan eğitim uygulamasından öğrenciler ve velileri de son derece memnun.

Öğrenci (Azra Şengül): “Hastalıktan korunmak için gerekli olan temel önlemleri alıyoruz. Derslerden geri kalmamak için bize yardımcı olan Başkanımız Dr. Hasan Akgün ve Halk Akademisi eğitmenlerine çok teşekkür ederim”

Öğrenci Velisi (Şenay Şengül Ataş): 

“Ülke olarak zor günler geçirdiğimiz bu dönemde çocuklarımızın eğitimden geri kalmamaları adına yapılan bu çalışma bizi çok sevindirdi. Eğitim konusunda bize destek olan başkanımız Dr. Hasan Akgün´e çok teşekkür ederiz”

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —