ÖĞRENCİLER UZAKTAN EĞİTİME İSTİKLAL MARŞI İLE BAŞLIYOR

ÖĞRENCİLER UZAKTAN EĞİTİME İSTİKLAL MARŞI İLE BAŞLIYOR

Uğur Okullarında, 23 Mart´ta başlayan uzaktan eğitim tüm kademelerde canlı dersler kesintisiz sürüyor.

 

Uğur Okulları´nda her hafta dersler tıpkı okulda olduğu gibi İstiklal Marşı ile başlayıp hafta sonunda yine Marş ile bitiyor. Öğrenciler ve öğretmenler ders müfredatı haricinde okulda yapılan öğrenim sürecini destekleyici tüm çalışmaları da evlere taşıyor.


Uğur Okullarında uzaktan eğitim 2 yıldır kullanılan, veriye dayalı dijital eğitim yönetimi sistemi Metodbox ile geçen hafta başladı. Deneyimli akademik kadronun oluşturduğu anlatımlı ders videoları, deneme sınavları, düzey ölçme, Türkiye geneli sıralama, duyuru ve takip gibi birçok farklı alanda hem öğrenci, hem öğretmen hem de velilerin kullanımına sunulan Metodbox‘tan günlük ortalama 74 bin kullanıcı aktif olarak faydalanıyor.


30 Mart´ta başlayan canlı derslerin anlatımları ise interaktif bir şekilde devam ediyor. Her pazartesi 09.55´te bağımsızlık ruhumuzu temsil eden eserimiz İstiklal Marşımızı coşkuyla okuyarak derslere başlanıyor, her cuma 16.25´te dersler yine Marşı ile sonlanıyor.





BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ 23 NİSAN’DA HATAY’DA
Bayrampaşa’da ‘Sineksiz Yaz’ İçin İlaçlama
Büyükçekmeceli Judocular Kuşak Sınavını Başarıyla Geçti
SEVENLERİ UNUTMUYOR AŞIK DAİMİ 41 YILDIR ANILIYOR
BUGÜN 23 Nisan NEŞE DOLUYOR İNSAN"
Millet Egemenliğinin Yıl Dönümü 23 Nisan…
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Gönüllerince Kutladılar
KADINLARA ÖZEL KENDİNİ KORUMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ
Prof. Dr. Haydar Baş Vefatının 4. yıl Dönümünde Tüm Yurtta ve Dünyada Çeşitli Noktalarda Düzenlenen Programlarla Anıldı.