ÖMER GÜLER; İLÇEMİZİN TANITIMINDA ETKİN VE ÖNEMLİ BİR ROL ÜSTLENMEK İSTİYORUZ

ÖMER GÜLER; İLÇEMİZİN TANITIMINDA ETKİN VE ÖNEMLİ BİR ROL ÜSTLENMEK İSTİYORUZ

Göreve geldiği günden itibaren başarılı çalışmalarıyla spor kamuoyunun takdirini kazanan Süper Amatör lig takımlarından Gaziosmanpaşaspor Kulübünün genç başkanı Ömer Güler, 'Kulübümüzü ve güzel İlçemizin tanıtımında etkin

 

Bu nedenle önümüzde oynanacak sezonda 'Hedefimiz BAL Ligi ' dedi. Başkan Güler, 'Görev süresi içinde yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte hayal edip inandığımız bazı hedeflerimizi gerçekleştirdik.

İlk oynanacak sezon ise hedefimiz Bal ligi'dedi.

/resimler/2021-1/11/2140041925790.jpg

Yeni sezon için kadro çalışmaları bu konuda tek yetkili olan Hocaları Ali Turan nezaretinde sürdürdüklerini ifade eden Ömer Güler'. Lig ne zaman başlarsa hazır olacağız 'şeklinde konuştu. 'Amatör futbolu bitirmek futbolu bitirmek demektir' diyen Güler 'Amatör futbolun bir an önce başlamasının ve 10 aydır bekleyen spor emekçilerinin sahalarda olması gerektiğini söyledi. Güler ' Tam 10 aydır antrenör ve amatör futbolcular evlerine ekmek götüremiyor. Unutmayın, en ünlü antrenörler ve futbolcular bile önce amatör altyapı takımlarından yetişiyor' şeklinde konuştu. Pandemi nedeniyle “Sporun kılcal damarı” olarak nitelendirilen amatör spor kulüplerin futbol okulları faaliyetlerin de askıya alınmasıyla çok zor şartlar altında yaşam mücadelesi verdiklerini dile getiren Başkan Güler '2021 yılının da hem kulüpler açısından kolay geçmeyeceğini, şartları zorlayarak kaynak aramak zorunda kalacaklarını ifade etti.

Haber: Erol EFTEKİN

           Tek Rumeli TV Spor Servisi

 

 



BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ 23 NİSAN’DA HATAY’DA
Bayrampaşa’da ‘Sineksiz Yaz’ İçin İlaçlama
Büyükçekmeceli Judocular Kuşak Sınavını Başarıyla Geçti
SEVENLERİ UNUTMUYOR AŞIK DAİMİ 41 YILDIR ANILIYOR
BUGÜN 23 Nisan NEŞE DOLUYOR İNSAN"
Millet Egemenliğinin Yıl Dönümü 23 Nisan…
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Gönüllerince Kutladılar
KADINLARA ÖZEL KENDİNİ KORUMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ
Prof. Dr. Haydar Baş Vefatının 4. yıl Dönümünde Tüm Yurtta ve Dünyada Çeşitli Noktalarda Düzenlenen Programlarla Anıldı.