Tarih: 13.06.2020 14:47

Ramazan Altan 'Bu Saat Kulesi Kaza Yaptırır'

Facebook Twitter Linked-in

 

 

Sultangazi Gelecek Partisi İlçe Başkanı Ramazan Altan Sultangazi Belediyesi tarafından yapılan Saat Kulesinin yeri ile ilgili basın açıklaması yaptı 

Saatin yerleştirildiği bölgenin hem dar hemde araç yoğunluğunun en fazla olduğu bölgelerin başında geldiğini hatırlatan Altan, hem araç hemde insan yoğunluğunun Allah korusun olasi bir kazaya davetiye çıkartarak can ve mal kaybına sebep olabileceğini belirtti.

/resimler/2020-6/13/1503156367167.jpg

´KAZAYA DAVETIYE ÇIKARIR´

Saat kulesinin başta seyir halindeki araç kullananların dikkatlerini dağıtma ihtimali ile birlikte halkın ilgisinin aşırı bir yoğunluk oluşturarak trafiği olumsuz yönde etkileyebileceği kaydeden Altan yol yakınken Belediyenin Saat kulesinin yerini değiştirmesi gerektiğini söyledi.
Altan, Aksi takdirde Allah korusun olasi bir can ve mal kaybının vebailini kiimseyin taşıyamacağını ifâde etti.

ALTERNATIFLERIN SAYISI FAZLA

Saat Kulesinin başta Sultangazi Belediyesi önü olmakla birlikte Ramazan Ekinlik alanındaki parka da daha estetik peyzaj ve havuz temalarıyla daha yapılmasının daha mantıklı olacağını söyleyen Altan alternatifler arasında 15 Temmuz Şehitler Meydanında düşünülebileceğini belirtti.
Gelecek Partisi olarak önceliklerinin Sultangazi halkının can ve mal güvenlıği korumak olduğunu ifâde eden Altan ilçede hiç bir zaman oldu bittiye sessiz kalmayacaklarını sözlerine ekledi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —