Tarih: 03.04.2017 16:34

Son dakika.. Rusya´da Patlama

Facebook Twitter Linked-in

 

Rusya´nın St Petersburg kentinde metroda patlama meydana geldi. Rusya´daki patlamada ilk bilgilere göre en az 10 kişinin hayatını kaybettiği 50 kişinin yaralandığı belirtiliyor, bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Rusya Devlet Başkanı Putin, ´terörizm de dahil´ tüm ihtimallerin değerlendirildiğini açıkladı.
 
 

PATLAMA PUTİN ST PETERSBURG´DAYKEN MEYDANA GELDİ

Saldırının Putin St Petersburg´da olduğu bir sırada gerçekleşmesi dikkat çekti. Putin bugün, Belarus lideri Alexander Lukashenko ile toplantı gerçekleştirmişti.

RUSYA´NIN ŞAM BÜYÜKELÇİLİĞİNE SALDIRI GİRİŞİMİ

El Masdar´ın Şam muhabiri Ibrahim Joudeh´in aktardığına göre, suriye´nin başkentindeki Şam büyükelçiliğine roketatarlı saldırı girişiminde bulunuldu. Joudeh, Şam´daki Rus elçiliğine doğru en az 20 topçu mermisi ve roket atıldığını da sözlerine ekledi. Ancak şans eseri kimsenin bu ağır saldırıda yaralanmadığını bildirdi. Rusya´nın Şam Büyükelçiliği´ne yapılan saldırıyı ´Tahrir El Şam´ adlı örgütün düzenlediği iddia edildi.

Rusya´da daha önce de metro istasyonları saldırıya hedef olmuştu. 2010 yılında Moskova metrosunun yoğun olduğu dakikalarda gerçekleşen patlamada, 39 insan can vermişti.

 
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —