Son dakika.. Rusya´da Patlama

Son dakika.. Rusya´da Patlama

Son dakika.. Rusya´da metroda ardı ardına patlamalar.. Çok sayıda ölü var!

 

Rusya´nın St Petersburg kentinde metroda patlama meydana geldi. Rusya´daki patlamada ilk bilgilere göre en az 10 kişinin hayatını kaybettiği 50 kişinin yaralandığı belirtiliyor, bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Rusya Devlet Başkanı Putin, ´terörizm de dahil´ tüm ihtimallerin değerlendirildiğini açıkladı.
 
 

PATLAMA PUTİN ST PETERSBURG´DAYKEN MEYDANA GELDİ

Saldırının Putin St Petersburg´da olduğu bir sırada gerçekleşmesi dikkat çekti. Putin bugün, Belarus lideri Alexander Lukashenko ile toplantı gerçekleştirmişti.

RUSYA´NIN ŞAM BÜYÜKELÇİLİĞİNE SALDIRI GİRİŞİMİ

El Masdar´ın Şam muhabiri Ibrahim Joudeh´in aktardığına göre, suriye´nin başkentindeki Şam büyükelçiliğine roketatarlı saldırı girişiminde bulunuldu. Joudeh, Şam´daki Rus elçiliğine doğru en az 20 topçu mermisi ve roket atıldığını da sözlerine ekledi. Ancak şans eseri kimsenin bu ağır saldırıda yaralanmadığını bildirdi. Rusya´nın Şam Büyükelçiliği´ne yapılan saldırıyı ´Tahrir El Şam´ adlı örgütün düzenlediği iddia edildi.

Rusya´da daha önce de metro istasyonları saldırıya hedef olmuştu. 2010 yılında Moskova metrosunun yoğun olduğu dakikalarda gerçekleşen patlamada, 39 insan can vermişti.

 
 


Anahtar Kelimeler: dakika Rusya Patlama
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ 23 NİSAN’DA HATAY’DA
Bayrampaşa’da ‘Sineksiz Yaz’ İçin İlaçlama
Büyükçekmeceli Judocular Kuşak Sınavını Başarıyla Geçti
SEVENLERİ UNUTMUYOR AŞIK DAİMİ 41 YILDIR ANILIYOR
BUGÜN 23 Nisan NEŞE DOLUYOR İNSAN"
Millet Egemenliğinin Yıl Dönümü 23 Nisan…
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Gönüllerince Kutladılar
KADINLARA ÖZEL KENDİNİ KORUMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ
Prof. Dr. Haydar Baş Vefatının 4. yıl Dönümünde Tüm Yurtta ve Dünyada Çeşitli Noktalarda Düzenlenen Programlarla Anıldı.