Tarih: 28.11.2018 22:43

YEDİKULESPOR ZİRVEYE DOĞRU EMİN ADIMLARLA

Facebook Twitter Linked-in

 

 

Ergün Gelen yönetiminde 3. Maçına çıkan turuncu-beyazlılar ilk düdükten son düdüğe kadar oyunun bütün kontrolünü elinde tuttuğu maçta 4-0 galip gelmesine rağmen bir çok gol
pozisyonundan da yararlanamadı.

 

Namık Sevik Stadında oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip oyunu rakip sahada oynamaya başladı. 30. Dk kazanılan serbest atışta savunmadan çıkan Selman kafayla Yedikulesporu 1-0 öne geçiren golü attı. Atak üstüne atak geliştiren ev sahibi ekip 40. Dakikada 2. Golünü buldu. Bu dakaikada sağdan ceza alanına giren Mustafa çaprazdan kalecinin kapattığı köşeden topu ağlara gönderdi 2-0. 43 . dk Ferzan ilk yarının skorunu ilan etti.

Karşılaşmanın 2. yarısında da devamlı rakip kalede görülen Yedikulespor 55. Dakikada Mustafa ile 4. Golü buldu. Grubun en fazl gol atan takımı olarak göze çarpan Yedikulesporda futbolcular bu dakikadan sonra Çayırbaşı karşısında adeta gol kaçırma yarışına girince karşılaşmada 4-0 galip ayrıldılar.

Bu sonuçtan sonra Yedikulespor puanını 18 yaparken,Çayırbaşı ise 10 puanda kaldı. Yedikulespor haftaya Ceylanspor´u konuk ederken Çayırbaşaı ise B.E Soğanlıyı ağırlayacak. 

Foto-Haber: Erol EFTEKİN

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —