Özcan PEHLİVANOĞLU

Tarih: 11.03.2018 00:17

“İYİLİK HAREKETİ” HOŞGÖRÜ ŞEHRİ KONYA´DAYDI...

Facebook Twitter Linked-in

 

İktidarı isteyen ve iktidarı arayan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün Konya´daydı...
 
Mevlana Hazretlerini birlikte ziyaret ederek Allah´tan hayırlısını istedik...
 
Ancak Konyalılar bu İslam´ın güncellenmesi işine fena takılmışlar! Akşener´de biri için “yumurtanın akı ile sarısı birbirine karışmış” dedi...yani diyorki bu kişi ne idüğü belirsiz bir kişidir. Baksanıza adam oy derdinde bugün bozkurt işareti yapmış...bir insan ancak oy için bu kadar değişebiliyor demek!!!
 
Konyalılar onca tehdide ve baskıya rağmen Meral Akşener´i büyük bir kalabalık ve coşku ile karşıladı...tehdit ve baskı diyorum ama siz isterseniz bunu gidin Konya´daki İyi Partililere sorun...
 
Akşener konuşmalarında şeker fabrikalarını sattırmayacağım, pancar üreticisini mağdur ettirmeyeceğim, Cargill mağduru bir Türkiye yarattırmayacağım dedikçe meydan coştukça coştu..
 
Bizi GDO´lu ürünlere mahkum edenlerin aslında toplumu kısırlaştırdığını ama üç çocuk diyerek bizimle kafa bulduklarını anlatınca insanlar büyük alkışlarla bu düşünceye destek verdi.
 
“Ağbi Pinokyo…ama sadece burnu uzamıyor...” dedi...sizce haksız mı?
 
Milletimize hiç bir şeyden korkulmamasını öğütleyen Akşener, aynı zamanda bir “Cesurlar Hareketi” olan İyi Parti´nin iktidara yürüyüşünün müjdesini verdi...
 
Konya bir hoşgörü ve sevgi şehri...Mevlana “ne olursan ol gel” diyor...bizde “İyilik Hareketi”nin mensupları olarak vatan ve milliyet sever tüm insanlarımıza gelin birlik olalım bu tek adam rejimini değiştirelim diyoruz...
 
Sadece tek adamı mı değiştirelim? Hayır tabii ki, yolsuzluğu, talanı, rüşveti, kayırmayı önleyelim, üretimi artırıp refahı yükseltelim, geleceği kurtaralım, insanca ve hakka uygun olarak yaşayalım, kimseyi ötekileştirmeyelim...aramızda sevgiyi hakim kılalım.
 
Biz Konya´da bunları talep eden bir halkın varlığını gördük...Aynı şeyi tüm Türkiye´de yaptığımız gezilerde görüyoruz...Gelin hep birlikte Türkiye´yi “İYİ”leştirelim..
Özcan Pehlivanoğlu
 
 

Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —